Počet zobrazení stránky

Some information about me:-)

traveling at the time

úterý 4. ledna 2011

Milenka nebo manželka?


Většinou TO neplánujeme. Jde TO plíživě a nenápadně. Jsme přesvědčené, že nám se TO nemůže stát. A ani se nenadějeme a jsem v tom až po uši. Vztah se ženatým mužem?! Nikdy!


Pro Emu byl, a v tomto případě hraje minulý čas důležitou roli, byl kroužek na mužově prsteníčku levé ruky bezpečnostní znamení, které pro ni vysílalo výstražný signál: „Tohle není muž pro mě!“. A to naprosto respektovala. Teda, aspoň jsem o tom byla donedávna přesvědčena. Adam snubák sice nenosí, za to má doma manželku v šestém měsíci těhotenství a dvouletého roztomilého andílka. Adam je Emin kolega a už něco přes rok spolu randí. Jeho žena mu nerozumí, neváží si ho, využívá ho, opravdu miluje jen ji, nemá nikoho jiného než ji … … tolik klišé najednou, jednoho by až rozbolela hlava. Ema je ale o pravdivosti jeho slov naprosto přesvědčená a s ní i spousta dalších žen, které se neplánovaně ocitly v podobně neplánovaném vztahu. Jistěže že nám rozumným ženám, které se nikdy nezapletly se ženáčem, velí rozum jasně, je to lhář, měla by ho opustit a to hned! Každému, kdo se v tomto vztahu nenachází to přijde tak prostinké. Tak proč to není jasné i milenkám ženatých mužů?

Doposud jsem měla jasno. Milenky ženatých mužů jsou vypočítavé bestie bez vědomí vlastní hodnoty, bytosti s nevalnými hodnotami, často zlatokopy a tvrdé kariéristky… … … Ale Emu mám opravdu ráda. Nedokážu ji tak rychle odsoudit. U cizích žen je to tak snadné, ale kamarádka? To už se i člověk zamyslí, jestli to není celé o něco složitější. A se skromností sobě vlastní si myslím, že jsem na to přišla.

Být milenkou, není vlastně vůbec špatné. Ba naopak! Být milenkou je výsadou, která přináší nesčetně výhod a předností, o kterých si my ženy, které toužíme po snubním prstenu, chápavém manželovi a hodných dětech, můžeme nechat leda tak zdát. Proto se nemůže ženám milenkám divit, že se jim těchto výsad a výhod nechce vzdát. A když už se jich vzdávají tak jen opravdu s těžkým srdcem.

Žena milenka má spoustu volného času jen pro sebe. Zatímco její milenec je na rodinné návštěvě s manželkou a dětmi či se svou zákonitou ženou vybírá nové auto pro rozrůstající se rodinu, může se věnovat jen a jen sama sobě.

Žena milenka má spoustu času pro telefonování a esemeskování se svými kamarádkami bez toho, aniž by slyšela věčné komentáře, s kým to zase telefonuje nebo píše. Ba naopak bude pochválena, že se chová velmi rozumně a nedává příležitost milencově manželce pojmout podezření, s kým se to její zákonitý manžel tak často píše a volá.

Žena milenka oplývá pocitem dokonalosti, protože jen a jen ona rozumí potřebám svého milence, kterým ta hysterická ženská, kterou má doma, nenaslouchá a ignoruje je.

Žena milenka si nezkazí svou postavu porody, protože to za ni odrodí ta nebetyčná kráva, která s ním odmítá spát.

Žena milenka je naplněna neustálým blaženým pocitem svobody a to obzvlášť, když na firemním večírku můžeme tančit s kým chce, konverzovat s kým chce, zatímco její milenec se za celý večer nehne na krok od své manželky

Žena milenka má až skoro profesionální dovednosti v milování, protože po zprávě od svého milence: „ Miláčku, přijď! Máme na sebe necelou hoďku“, by v časování milostných her mohla konkurovat těm nejlepším escort slečnám.

Žena milenka prožívá dobrodružnou dovolenou alá James Bond. Zatímco její drahý milenec musel strávit čtrnáct příšerně nudných dnů na pláži na Fuerteventuře se svou manželkou a dětmi. Ona se svým drahým stráví dva nabité dny v přísném stupni utajení v Krkonoších.

Žena milenka tráví krásné poklidné vánoční svátky, jak se má. Nestresuje se pečením cukroví s příšernou tchyní, běháním po obchodech a nakupováním šíleného množství stupidních hraček pro děti. Milenka si o Štědrém dni v klidu otevře láhev Baileys, místo kalorického smaženého kapra a bramborového salátu si naservíruje lososa se zeleninovou oblohou, rozbalí si dárek od svého milence a hřeje ji vědomí, že zatímco ona dostala náhrdelník s brilianty, tak jeho manželka, se kterou teď musí proti vlastní vůli být, dostane novou ledničku.

Avšak běda! Začne-li však milenka toužit po obyčejném, všedním životě se snubákem na prsteníčku, musí počítat s tím, že se zdává všech svých cenných výsad a výhod. Měla by počítat s rizikem, že hranice mezi milovanou ženou milenkou a nechápavou podváděnou manželkou je velmi tenká a křehká a proto by měla zvážit, jestli chce jít do tohoto adrenalinového sportu, jakým manželství bezesporu je.

Žádné komentáře: